Συχνές ερωτήσεις

 

Ε: Ποια είναι η χρονική περίοδος που ένας συμμετέχων δεσμεύεται;

Α: Το Cyprus Open Studiso (COS) ανοίγει τώρα στούντιο όλο το χρόνο με εντολή μεμονωμένων καλλιτεχνών - η συμμετοχή είναι για ένα πλήρες ημερολογιακό έτος, ανανεώσιμη κάθε Ιανουάριο.

 

Ε: Ποιες είναι οι ώρες που κάθε καλλιτέχνης θα είναι ανοικτή στο κοινό;

Α: Τα μέλη θα καθορίσουν τις δικές τους ώρες ώστε να ανταποκριθούν στις δικές τους απαιτήσεις.

 

Ε: Ποια είναι η περίοδος που καλύπτει το τέλος συνδρομής;

A: Η ιδιότητα του μέλους είναι για ολόκληρο ημερολογιακό έτος από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.

 

Ε: Πώς πληρώνω off-line;

Α: Κάντε κλικ στο "Cash / Cheque" στο πλαίσιο πληρωμής και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ε: Δεν ξέρω πώς να συμπιέζω αρχεία για τις εικόνες - πώς μπορώ να τα στείλω;

Α: Μη συμπιέζετε αρχεία εικόνας - τα χρειαζόμαστε σε High Density (HD) για λόγους δημοσιότητας. Ένα ελάχιστο 1MB θα ήταν καλό αλλά δεν είναι απαραίτητο. Απλά χρησιμοποιήστε το email που λαμβάνετε όταν εγγράφεστε και επισυνάψετε τις εικόνες που έχετε επιλέξει από τον υπολογιστή σας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το www.wetransfer.com - δεν απαιτούν συνδρομή και / ή κωδικό πρόσβασης. απλώς πηγαίνετε στο "Με πάρτε δωρεάν", εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - και μεταφορτώστε τις εικόνες σας.

 

Ε: Πρέπει να προσθέσω περιγραφές της δουλειάς μου;

Α: Απολύτως! Η φόρμα που σας στέλνουμε με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης παρέχει χώρο για τον τίτλο, το μέγεθος και το χρησιμοποιούμενο μέσο. Απλώς αριθμήστε τις εικόνες σας και συμπληρώστε τις πληροφορίες απαίτησης για κάθε μία από αυτές.

  

Ε: Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης αυτού του ιστότοπου - πού το βλέπω;
 
Α: Κάντε κλικ εδώ